NYE BILDER AV GODPUSEGUTTEN (N) HAKRILAS HAMMURABI <3 :)

Da har jeg kommet hjem etter en kortvarig tur til Sverige. Kl.11.00 i dag kjørte jeg til Krokom (ca. 30 minutter fra Østersund). Der møtte jeg Linnea og samboeren Ole. De var kjempesnille med et stort hjerte å åpne huset sitt for Hammurabi, og er det noen jeg stoler 100% skal ta vare på Hammurabi så er det de <3 <3 <3 🙂 Jeg ventet 7 måneder før jeg fant riktig hjem til godpusegutten, men med is i magen så kom de som noen reddende engler <3 🙂 
 
 
Linnea og samboeren Ole har kjempestor kjærlighet til abyssinerhunnkattene (Grace/Svea og Felicia/Signe) som de har fra før, og det var da jeg tok beslutningen om å la de få ha Hammurabi var det en varm og rett avgjørelse <3 🙂 Grace (Svea) er halvvsøster til Hammurabi, og Felicia (Signe) er niesen til Hammurabi 🙂
 
 
Hammurabi kommer til å få det perfekt hos dem, og det fortjener godpusegutten Hammurabi <3 🙂 De får i hvert fall en godpusegutt som er tøff og uredd av seg. Jeg har aldri opplevd på maken. Hammurabi maler så det durer bare han ser et menneske. Er 100% på at den godpusegutten tror at han er et menneske <3 🙂 Jeg er kjempelettet over valget på nytt hjem til godpusegutten min, og det varmer hjertet mitt <3 🙂 
 
 
I dag er jeg kjempeglad for at ganespalten til Hammurabi ikke ble bekreftet og oppdaget av veterinær før han var 12 uker, for Hammurabi har gjort H-kullet mitt komplett, og han har satt farge på  kullet med sin kjempeherlige personlighet <3 🙂
 
 
Det ble mye roligere etter Hammurabi reiste, og selvsagt får man mye bedre anledning til å gi enda mer oppmerksomhet til Hera, for det trenger hun også. Jeg ser at hun har god selskap i Elvis. Elvis er mer enn gjerne med på en lekerunde med Hera, og det gjør meg kjempegodt å se 🙂 
 
 
Før Hammurabi reiste tok jeg et bilde av Hammurabi. Han begynte på samme måte som sin halvsøster Dixie, nemlig å balansere på gardinstangen, og det gikk så fint 🙂
 
 
Jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Godpusegutten Hammurabi oppe på gardinstangen 🙂

 
 

Bortsett fra støvsugere elsker Hammurabi masse kos <3 🙂 Foto: Camilla Hernes

 
 

Hammurabi elsker også å leke med vannet, og når man vasker opp, er Hammurabi på plass 🙂 Foto Camilla Hernes

4 kommentarer

 1. Det var sikkert vemodig å si adjø til kattungen i går for du har jo blitt sterkt knyttet til ham siden du måtte hjelpe ham så mye da han var liten?

  Jeg er glad på dine vegne at du fant drømmehjemmet til ham 🙂

  Det er kjekt å lese at du har en god følelse på familien du har valgt ut til ham. Ut fra det du forteller virker de som perfekt for ham og jeg regner med at du er mer nøye med familie til ham siden han har ganespalte.

  Kjekke bilder av gutten 🙂 Han er vakker 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

 2. Jeg ble rågald på dine vegne snuppa mi at du fikk et supert hjem til Hammurabi;))

  Åååhhh sååå råherlig at Hammurabi har fått nye eiere. Og du har fortalt så mye positivt om de. Det er råbra at de har to andre abyssinere også. For da får Hammurabi selskap;))

  Hammurabi smeltet mitt hjerte etter jeg traff ham hos deg i sommerferien;)) Og jeg eeelsket personligheten hans;))

  For noen råherlige bilder;)) Og for en råherlig personlighet Hammurabi har;)) Lykke til for hans nye slaver og til Hammurabi;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

 3. Irene S

  Det var fint å lese at det endelig for kattungen og din sin del at han fikk et nytt hjem 🙂

  Nå kan du endelig senke skuldrene dine siden du vet de som har overtatt ham tar godt vare på ham. Som jer har forstått av deg knyttet du et spesielt bånd til ham siden du hadde en del problemer med dette kullet. Dere måtte jo håndmate ham fra han var et par dager gammel. Jeg vet jo hvor stort bånd bestefar fikk med sine kopplam på gården han og bestemor bodde.

  Det var fint at du hørte på magefølelsen for hvilken familie Hammurabi skulle flytte til 🙂

  Vi diskuterte vi også om vi kunne ta på oss å åpne dørene for ham, men siden vi har Maco turte vi ikke. Jentene var ivrig på at vi kunne ta ham hjem til oss. Han er vant til å være alene, og noen sa at det var to raser som ikke gikk bra sammen. Derfor måtte vi takke nei 🙁

  Jeg er glad vor at jeg også fikk møte og bli kjent med Hammurabi, for jeg har aldri vært bort i en tillitsfull kattunge som det han var da han bodde hos dere <3

  Fine bilder av Hammurabi 🙂 Jeg likte godt bildet hvor han ligger i armkroken og får kos <3 Det var magisk når han kom å la seg i armkroken for å få kos når jeg kom på besøk til dere <3 Jeg ble forelsket i katteguttend der 🙂

  Du må ha en riktig fin og nydelig dag videre 🙂

  Godklem fra Irene

 4. Jeg leste på facebook at du søkte et nytt hjem for ham, og det er veldg bra at du fikk et nytt hjem til ham 🙂 Fint at det ordnet seg for ham 🙂

  Det har vært veldig koselig å se alle de fine bildene du har delt av kattungene i kullet på facebooken din og instagrammen din 🙂 jeg har kost meg mye, for katteoppdrett er fjernt fra min verden. Jeg er hundemenneske, for jeg vokste opp med hund da jeg var barn og tenåring.

  Bildene du deler på blogginnlegget ditt er nydelige alle sammen, og han ser ut som kongen på haugen der han triumferer på gardinstangen 🙂 Ut fra bildet der han ligger i armene forstår jeg at han er glad i kos 🙂

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Stor bloggklem fra Gry

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *