7-UKERS FOTOSHOOT AV HJERTEKNUSERNE I (N) HAKRILAS G-KULL (GIZMO, GRACE OG GAYA)

Mandag 20.06.2016 ble kattungene 7 uker 🙂 Du hjelpe meg så kjempemorsomme de er 🙂 De er tre kjempeherlige, oppfinnsomme, lekne, sosiale, nysgjerrige, tillitsfulle, intelligente og målbevisste kattunger NY 7-UKERSFOTOSHOOT AV KATTUNGENE I (N) HAKRILAS G-KULL:

 
 

220616_gizmo_7_uker9

(N) Hakrilas Gizmo 7 uker gammel 20.06.2016

 
 

220616_gizmo_7_uker10

Godpusegutten Gizmo

 
 

220616_grace_7_uker8

(N) Hakrilas Grace 7 uker gammel 20.06.2016

 
 

220616_grace_7_uker9

Godpusejenta Grace

 
 

200616_gaya_7_uker13

(N) Hakrilas Gaya 7 uker gammel 20.06.2016

 
 

200616_gaya_7_uker14

Godpusejenta Grace

 
 

220616_gizmo_grace_leker5

Gizmo og Grace leker med fjærpinnen, og den er kjempepopulær

 
 

220616_kattungene_og_nadina_spiser7

Kattungetrioen og kattemamma Nadina koser seg med godkveldsmat, og hver kveld får de våtfòr for kattunger

3 kommentarer

 1. Åhhhh snuppa mi såååå råfine bilder av søtnosene;)) Jeg gleder meg til å se kattungene når jeg kommer hjem i juli;)) Du er råheldig som får ha kattunger;)) Jeg angrer meg for at vi ikke prøvde på Snuppa. Vi var usikre lenge. Men nå er det for sent;))

  Ha en fin dag;))

  Stooor klem fra Else Marit

 2. Tusen takk for en koselig formiddag sammen, en god kopp kaffe og koselig prat 🙂 Herremin som kattungene har vokst. Det var morsomt å se dem alle tre <3 De er noen søtinger <3 Du verden for et tempo det var på dem når du slapp dem ut 🙂 Det var koselig å hilse på Nadina, Elvis og Dixie også, og det som jeg synes der koselig er når Elvis kommer og legger seg i fanget. Han er en kosegutt ja <3

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 3. Kjekt innlegg med vakre kattungebilder 🙂 Herlighet som de vokser. Jeg koser meg glugg når jeg får lese innleggene dine på bloggene dine, se bilder av dem på bloggene dine, se bilder på facebook, se videoer og bilder på instagram og snapchat 🙂

  Er de så rampete som de ser ut på bildene? Du kan å ta vakre kattebidler av kattungene og voksenkattene dine 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *