NYE 6-UKERS BILDER AV KATTUNGETRIOEN I G-GJENGEN (GIZMO, GRACE OG GAYA)

Mandag 13.06.2016 blir g-gjengen (Gizmo, Grace og Gaya) 6 uker gamle 🙂 Hvor i all verden blir ukene av?
 
 
Nå er kattungene inne i sosialiseringsfasen hvor de skal sosialiseres. Gjennom sosialiseringsfasen lærer de å underkaste seg søsknene sine hvis de har ertet den andre, eller gått litt for langt over streken. De må pent nøtt underkaste seg kattemamma Nadina når hun mener de har gått for langt, hvis ikke blir det tusk å få. Nadina prøver også å få kattungene sine selvstendige nå, for hun ligger ikke lengre pal sammen med dem. Hun er i nærheten, og griper inn hvis det er noe. Av og til kommer hun også inn på stua, for å se om alt er som det skal her inne før hun vil tilbake inn på rommet hvor kattungene hennes er 🙂 Den morskjærligheten en kattemamma har til kattungene sine er ekte kjærlighet, og det lyser kjærlighet av dem når de har kattunger 6-UKERS BILDER AV G-GJENGEN (GIZMO,GRACE OG GAYA):

 
 

130616_gizmo_6_uker5

(N) Hakrilas Gizmo 6 uker gammel 13.06.2016

 
 

130616_gizmo_6_uker6

Godpusegutten Gizmo slapper av på sauskinnet i kattungebingen

 
 

130616_grace_6_uker9

(N) Hakrilas Grace 6 uker 13.06.2016

 
 

130616_grace_6_uker10

Godpusejenta Grace

 
 

130616_gaya_6_uker6

(N) Hakrilas Gaya 6 uker 13.06.2016

 
 

130616_gaya_6_uker7

Godpusejenta Gaya

 
 

130616_kattungene_6_uker5

Rakkerungene i G-gjengen (Gizmo, Grace og Gaya) slapper av på saueskinnet i kattungebingen

 
 

130616_nadina3

Den kjempestolte kattungemammaen Nadina ytret også et sterkt ønske om å få være med på et bilde

3 kommentarer

 1. Koselig blogginnlegg med fine bilder av kattungene <3 Jeg forstår godt at du koser deg når du har kattungekull i huset, for selv om Nadina gjør jobben med oppdragelsen er du og mannen din med på å skape trygghet og tillit til mennesker.

  Når jeg ser på det siste bildet hvor alle sammen er samlet kan ikke forstå hvordan du klarer å ta bilder av dem samlet, og spesielt ikke med tanke på aktivitetsnivået til abyssinerkattunger 🙂

  Jeg føler meg som en fadder for kattungene fordi jeg er så heldig å få komme på besøk til deg å se dem 🙂

  En fin tirsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Åhhh snuppa mi sååå råfine bilder av kattungene;)) Det kribler i magen min etter å få se dem i sommerferien. Og da har de også blitt enda større.

  Jeg lo godt da jeg så snapchatvideoen du tok av kattungene i går der en av kattungene hoppet opp og tok tak i halen til Nadina;)) Haha;)) Du snakker om små nuskete rampekattunger;)) Og det er det som gjør abyssinere til den herligste rasen som finnes;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

 3. Det er like kjekt hver eneste gang når jeg slår på pcen eller mobilen å se at det er ny oppdatering fra deg med vakre bilder av kattungene og kattene på facebook, blogg, insta og snap 🙂 Innleggene dine er informativt og bra skrevet, og du trekker meg inn i din verden. Jeg kjenner jeg har lyst å stikke nesen min ned i pelsen på kattungene å kose med dem <3

  Nadina er en vakker katt, og jeg liker henne godt 🙂

  Fin, fin tirsdags kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *