FOTOSHOOT MED DE KJEMPESØTE KATTUNGENE I (N) HAKRILAS G-KULL (GIZMO, GRACE OG GAYA)

Kattungetrioen er nå blitt 5 uker gamle, og hjelpe meg så fort ukene går! Allerede dagen etter kattungene ble introdusert for kattedo og tørrfòr så begynte de å smake på tørrfòret, og kattedoen brukte de dagen etter. Alle tre av kattungene tisser og gjør fra seg i kattedoen 🙂 Denne trioen er et av de flinkere kullene jeg har hatt til å spise tørrfòr, og det betyr at de kan få en godbit til kvelden. Da får de gjerne Royal Canin kittens våtfòr. 
 
 
Etter at kattungene begynte å bruke kattedoet, har det bare vært ett uhell uten for kattedoen. Kattungene er jo i en alder som tilsvarer unger barn når de begynner med pottetrening for å få dem tørre. 
 
 
Alle tre er kjempesosiale, og når vi kommer inn på rommet står de på to langs veggen i kattungebingen og piper for å få komme opp i armene for å få kos

060616_gizmo_5_uker9

(N) Hakrilas Gizmo 5 uker gammel 06.06.2016

 
 

060616_gizmo_5_uker11

Godpusegutten Gizmo

 
 

060616_grace_5_uker10

(N) Hakrilas Grace 5 uker gammel 06.06.2016

 
 

060616_grace_5_uker11

Godpusejenta Grace

 
 

060616_gaya_5_uker6

(N) Hakrilas Gaya 5 uker gammel 06.06.2016

 
 

060616_gaya_5_uker7

Godpusejenta Gaya

 
 

060616_gaya_nadina_spiser2

Gaya og mamma Nadina spiser oppbløtt kattungetørrfòr 🙂

 
 

060616_kattugetrioen_5_uker2

Kattungetrioen i kattungebingen

 
 

070616_gizmo_grace_gaya2

Gizmo, Grace og Gaya i kattungebingen

4 kommentarer

 1. Koselig med nytt blogginnlegg om kattungene, og nydelige bilder 🙂 Jeg slutter aldri å bli overrasket når jeg ser hvor sosiale kattungene dine har vært når de er så små. De sa jo ingenting når jeg tok opp dem for å kose med dem, og Nadina som bare gikk rundt og ville ha kos <3 Du skjønner nok sikkert at hjertet mitt har smeltet for kattungene?

  Bildene dine var fine, og ditt siste bilde der to av kattungene ser på deg var det bildet jeg likte best. Uttrykket i øynene deres viser at de er nysgjerrige 🙂

  En fin torsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  1. Hakrilas

   Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det at de er sosiale så tidlig sier jeg hver gang at jeg blir overrasket over jeg også, men når de står på to langs veggen i kattungebingen, og piper etter å få bli løftet opp viser det at de skjønner at mennesker er snille, og vil dem godt 🙂 Ikke minst ser de også på kroppsspråket på kattemamma Nadina at hun liker å få kos <3 🙂

   Kattemamma er kjempeviktig for kattungene, og hun er jo rollefiguren de har livet sitt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åhhhh snuppa mi;)) Sååå råherlige bilder av de råskjønne kattungene;)) Jeg rågleder meg til å få kose med dem når vi kommer opp til Trondheim. Og jeg kan godt forestille meg at det er liv og røre hjemme hos dere. Det er en artig tid å ha kattunger. Jeg husker godt da Snuppa vår var kattungen. Og hun var klin gærn;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

  1. Hakrilas

   Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit venne 🙂 De er kjempesøte og kjempeherlige nå <3 🙂 Ikke minst så har de utviklet hver sin kjempeherlige personlighet <3 🙂 De lærer noe nytt hver dag, og de prøver seg på nye stunts hver dag 🙂 Nå har de begynt å lære seg å hoppe litt. Enn så lenge er de ikke så spretne, men vær du sikker det kommer, for det er jo abyssiner det er snakk om 🙂 Husker du sendte meg en sms da prinsessa deres knuste en vase da hun hoppet og spratt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *