BILDER AV FLORENCE, FELICIA OG FELIX TATT AV DERES NYE EIERE

Er det en ting vi rasekattoppdrettere synes, så er det å høre hvordan det går med kattunger vi selger fra forskjellige kull. Mange av mine kattungekjøpere som har kjøpt abyssinerkattunger fra meg er jeg venn med på facebook, og felles for dem alle er at de er kjempeflinke til å oppdatere med bilder av kattene på facebookprofilene sine, instagram og andre sosiale medier 🙂 Det må jeg med hånden på hjertet si at det setter jeg kjempestor pris på 🙂 
 
 
De aller fleste er kjempeivrige å fortelle meg om hvordan det går med kattungene de har kjøpt, de sender meg bilder på mms, mail og på privat melding på facebook. Jeg blir kjempeglad for å høre hvordan det går, for selv om kattungene flytter til nye hjem så betyr hver og en kattunge kjempemasse for meg siden de er født hjemme her. Når man har kattungene i 12 – 14 uker så smelter alle kattungekullene hjertet mitt HER ER NOEN BILDER JEG HAR MOTTATT FRA DE TRE SOM HAR KJØPT FLORENCE, FELICIA OG FELIX:

 
 

250516_florence_sarah1

(N) Hakrilas Florence sammen sin gode venn Sarah

 
 

060516_felicia4

(N) Hakrilas Felicia sitter og passer på i vinduskarmen hos sine nye eiere

 
 

260516_felix_misho_klem2

(N) Hakrilas Felix og den britiske korthårskatten Misho er kjempegode venner

3 kommentarer

 1. Åhhhh såååå råartig å lese blogginnlegget ditt snuppa mi;)) Og råartig å se bildene. Bildet av Felix der han står og klemmer briten var råfint;)) Jeg smeltet helt for det bildet der. Florence og hunden har nesten sammen farge;)) Det var artige og fine bilder;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

 2. Det var kjekt å lese innlegget ditt 🙂 Jeg har lurt på hvordan det er å selge kattunger, men kjekt at du får bilder av kattungene fra de forskjellige kullene du har hatt. Det er jo kjekt for deg å se hvordan de vokser og utvikler seg.

  Bildet av Felix og den andre katten var et blinkskudd av de sjeldene som jeg har sett på lenge 🙂 Du snakker om å fange øyeblikket. Bildet kunne vunnet en fotokonkurranse.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

 3. Har du sett <3 De nydelige bildene du har fått fra kattungekjøperne dine, og jeg holder en tommel opp for bildet av de to kattene som står og klemmer hverandre <3 Det var litt av et kjærlighetsbilde 🙂

  Jeg synes det var koselig å lese litt om hva dine forventninger til kattungekjøperne er, for når du selger en rasekatt vil du at kjøperne skal være seriøse. Før vi kjøpte Maco leste vi mye om maine cooner på nettet, og vi googlet og fant all informasjon om rasen der. Vi ville være forberdt når vi snakket med oppdretterne. Oppdretterne til Maco hadde flere interesserte, og de kom til å velge riktig katt til rett familie. Det var ingen selvfølge at vi kunne få en kattunge fra kulelt til Maco, men det fikk vi 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *