NYE 12 UKERSBILDER AV KATTUNGETRIOEN (FELICIA, FLORENCE & FELIX) OG OPPDATERING OM KATTUNGENE

I går tirsdag 12.04.2016 ble kattungene 12 uker gamle, og neste uke flytter Florence og Felicia til sine nye eiere. De skal få sin første vaksine og chip denne uken, men jeg får dem med meg om fire uker etter det for å ta revaksinen. Både Felicia og Florence kommer til nye eiere som bor i Trondheim. Felix flytter 01.05.2016 til sin nye eier i Sverige.
 
 
Jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at jeg har fått verdens beste kjøpere på kattungene. Begge de to nye eierne som har kjøpt Florence og Felicia har vært på besøk her, og magefølelsen sa pladask til meg at dette var riktig match! Når du bokstavelig talt ser kjærligheten til de nye eierne og kattungen, da vet du at det er riktige kjøpere. Det er en stor trygghet for meg å vite at Felicia, Florence og Felix kommer til nye hjem hvor de blir elsket kjempehøyt HER ER NOEN NYE 12 UKERS BILDER AV KATTUNGETRIOEN:

 
 

120416_felicia_12_uker6

(N) Hakrilas Felicia 12 uker gammel 12.04.2016

 
 

120416_felicia_12_uker7

Godpusejenta Felicia er litt større enn den trekatten som er til pynt på pianoet

 
 

120416_florence_12_uker4

(N) Hakrilas Florence 12 uker gammel 12.04.2016

 
 

120416_florence_12_uker5

Godpusejenta Florence

 
 

120416_felix_12_uker6

(N) Hakrilas Felix 12 uker gammel 12.04.2016

 
 

120416_felix_12_uker7

Godpusegutten Felix

 
 

120416_florence_felicia_piano4

Søstrene sisters Florence og Felicia

4 kommentarer

 1. Det var noen fine blinkskudd av kattungene, og jeg likte bildet av Felicia som sitter ved kattefiguren på pianoet 🙂 Hi hi hi 😀 Nesten like stor som den jo i størrelse.

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Åhhh snuppa mi enn at de skal flytte snart da. Jeg blir lei meg på dine vegne;(( Og hadde jeg hatt kattunger hadde jeg kommet til å endt opp med å ha dem alle sammen. Hvordan greier du å selge dem? Jeg synes du er flink jeg som greier å se det på den måten.

  Eeelsker bildene du har lagt ut på innlegget ditt;)) Råherlige bilder alle sammen;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

 3. Fine fine pusene ! Åh som jeg gleder meg til det er min tur å få Aby igjen. Hjertet banker litt ekstra når jeg ser bilder av en!

  Følg magefølelsen i valg av kjøpere. Å få kjøpe en katt er ikke en rett, men ett privelegie du får, fordi oppdretter stoler på deg.

  Ha en fortsatt fin uke. Klem fra alle oss 🙂

 4. Har du sett <3 De har blitt store ja, og så flotte og fine de er blitt 🙂 Jeg lo da jeg så bildet av katten ved siden av kattefiguren du har stående på pianoet. Det var et blinkskudd 🙂 Du har blitt flinkere til å ta bilder av kattungene du har, og jeg ser stor forskjell fra bildene du tok på de første kullene dine.

  Jeg leste på facebook at to av kattungene har flyttet. Var det ikke trist da de dro? Det må være trist, for du blir sikkert glad i dem siden de er født hjemme hos deg.

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *