KATTUNGETRIOEN (FLORENCE, FELICIA OG FELIX) 10 UKER GAMLE

Kattungene er nå blitt 10 uker gamle, og du verden for noen kjempeherlige smårøvere kattungetrioen er HER ER NOEN AV DE NYESTE BILDENE AV KATTUNGETRIOEN:

 
 

230316_felix_felicia4

(N) Hakrilas Felix 10 uker gammel

 
 

260316_felix_troett4

Godpusegutten Felix trøtt etter en lang lekeøkt

 
 

220316_felicia3

(N) Hakrilas Felicia 10 uker gammel

 
 

260316_felicia2

Godpusejenta Felicia slapper også av etter lang lekeøkt

 
 

230316_florence2

(N) Hakrilas Florence 10 uker gammel

 
 

260316_florence2

Godpusejenta Florence slapper av etter en lang lekeøkt

 
 

230316_florence_felix_felicia2

Den kjempeherlige kattungetrioen i (N) Hakrilas F-kull 10 uker gamle

 
 
Som rasekattoppdretter flest har jeg også en hjemmeside for oppdrettet mitt. Den hjemmesiden er nå fult oppdatert. Dere er hjertelig velkommen til å ta en titt på hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett Setter kjempestor pris på et lite poteavtrykk fra dere i gjesteboken min

6 kommentarer

 1. Takk for sist 🙂 Koselig å treffe deg og kattene. Kattungene har blitt store, og de er vakre alle tre <3 Det har vært koselig å få lov til å se dem ofte fra de var nesten nyfødte til de nå snart flytter.

  Vakre bilder av de fine kattungene 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  1. Hakrilas

   Irene: Selv tusen takk for sist 🙂 Kjempekoselig at du kom inn på besøk en tur 🙂 Så koselig da at du koser deg over å treffe kattene hjemme hos meg når du har vært her 🙂 Jeg må jo ærlig innrømme at jeg synes det er kjempegøy å vise dem frem til familie og venner 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åhhhh snuppa mi;)) Såååå råfine bilder av søtnosene;)) Det var artig å få se kattungene i påska. Vi har lyst på en abyssiner til. Men vi har Snuppa som vi elsker over alt i denne verden. Hun skal få være sjefen i familien uten andre konkurrenter;)) Og foreløpig har vi nok med en katt. Hun er sjefen over alle sjefer i huset hos oss;))

  Ha en fin torsdag;))

  Stooor klem fra Else Marit

  1. Hakrilas

   Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg Else Maritvennen <3 🙂 Det var kjempekoselig å treffe deg også i påska da du var hjemme, og kjempekoselig at du kom innom utstillingen en tur 🙂 Endelig fikk du også sett kattungene som du har sett på bilder på facebook, instagram, blogg og snap 🙂

   Det skjønner jeg godt, og jeg vil ikke ha flere enn de tre jeg har selv jeg, nettopp av den grunn at de er familiemedlemmer som skal få alt av vår kjærlighet, varme og omsorg. Da er tre katter mer enn nok <3 🙂

   Bare la frøkena deres være sjefen og slavedriveren deres 🙂 Bedre sjefer og slavedrivere finnes ikke 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kjekt å se de fine bildene av kattungene. Jøss så store de blitt 🙂 Kjekt å se, og de er fine alle tre 🙂

  Bildet av alle tre kattungene var et fint bilde 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

  1. Hakrilas

   Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja nå er de 11 uke gamle, og ukene flyr kjempefort! Skjønner det nesten ikke selv jeg hvor fort ukene har gått, og neste uke skal de få sin første vaksine + chip. Mamma Dixie skal få sin helseattest.

   Så begynner de å flytte en etter en. Jeg kommer til å savne kattungene kjempemasse, men vet at de kommer til kjempefine og gode hjem alle tre <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *